Изјава о одрицању одговорности

Учињени су сви напори да се тачно представи ова веб локација или производ и њен потенцијал. Иако је ова индустрија једна од ретких где човек може написати сопствени чек у смислу зараде, нема гаранције да ћете зарадити било какав новац користећи технике и идеје у овим материјалима.

Примери у овим материјалима се не смеју тумачити као обећање или гаранција зараде. Потенцијал зараде у потпуности зависи од особе која користи наш производ, идеје, технике и уложени труд. Ми то не сматрамо „схемом обогаћивања“

Ваш ниво успеха у постизању резултата који се наводе у нашим материјалима зависи од времена које посвећујете програму, наведеним идејама и техникама, знању и различитим вештинама. Пошто се ови фактори разликују овисно о појединцима, не можемо вам гарантовати успех или ниво прихода.

Било каква потраживања или резултати продаје производа на Амазону не могу се гарантовати. Корисник је дужан да уложи потребни напор. Због чињенице да добављач материјала не може гарантовати напор корисника, успех не може бити изричито загарантован.

Свако потраживање успеха и прихода од оглашавања помоћу Гоогле Адсенсе-а не може се гарантовати. Корисник мора користити знање дато у материјалима или имати знање о другим методама изван материјала. Због недостатка контроле који добављач материјала има у кориснику који улаже напоре, Адсенсеова потраживања такође нису загарантована.

Свака потраживања у вези са приходима од придружених компанија или успехом као придружено друштво такође нису загарантована. Корисник материјала је солеи одговоран за успех или недостатак истих након примене било које технике која има везе са повезаним маркетингом.

Материјали у нашем производу и на нашој веб локацији могу садржавати информације које укључују или се заснивају на изјавама које се односе на будућност у смислу закона о реформи парнице са хартијама од вредности из 1995. године. Изјаве за будућност пружају наша очекивања или прогнозе будућих догађаја.

Ове изјаве можете препознати по томе што се не односе стриктно на историјске или актуелне чињенице. Они користе речи као што су “предвиди”, “процени”, “очекуј”, “пројекат”, “намера”, “веруј”, “план” и друге речи и изразе сличног значења у вези са описом потенцијалне зараде или финансијске перформансе.

Све изјаве које се односе на будућност овде или на било ком продајном материјалу имају за циљ изразити наше мишљење о потенцијалу зараде. Многи фактори ће бити важни у одређивању ваших стварних резултата и не дају се гаранције да ћете постићи резултате сличне нашим или било ким другим, у ствари не дају се гаранције да ћете постићи било какве резултате из наших идеја и техника.

Ова веб локација може садржати партнерске везе на којима оглашивач / стваралац зарађује провизију ако купите производ. Ова веб локација може имати везе са амазонским производима као придружено предузеће и / или може донети приход ако било који посетилац кликне на огласе које је представио Гоогле Адсенсе или било који други контекстуални програм за оглашавање. Аффилиате линкови са веб локација као што су цлицкбанк или схареасале или било које друге веб странице могу бити присутне и власник сајта може зарадити провизије препоручивши производе на овој веб локацији.

Резултати се разликују, а као и код сваке прилике за зараду, могли бисте зарадити више или мање. Успех у БИЛО КОЈИМА могућност зараде је резултат напорног рада, времена и низа других фактора. Хттпс://ввв.хеалтхневстодаи.инфо хттпс://ввв.хеалтхневстодаи.инфо не даје никакве изричите или подразумеване гаранције прихода.