Услови коришћења

Услови коришћења Уговора

МОЛИМ ВАС ДОБРО ПРОЧИТАЈТЕ Ова веб страница тражи разматрање и као услов за дозвољавање вашег приступа.

ЧИТАЊЕ И ПРИХВАТАЊЕ УСЛОВА УГОВОРА О КОРИШТЕЊУ и ЧИТАЊА И прихватања одредби политике приватности ове веб странице неопходно је размотрити веб страницу како би вам одобрили право да посетите, прочитате, продате, преговарате, обрадујте са уплатама да бисте их платили за купњу. . Посетом ове веб странице прихватате да су вам СВИ УСЛОВИ КОРИШТЕЊА ПРОВЕДЕНИ. БИЛО КОЈИ И СВИ УГОВОРИ, ПРЕДСТАВНИЦЕ, ПРОМИСИЈЕ, ГАРАНЦИЈЕ, АКЦИЈЕ ИЛИ ИЗЈАВЕ ПОСЈЕТНИКА КОЈИ СЕ РАЗЛИКУЈУ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ИЗ ОВОГ УГОВОРА БИТ ЋЕ ДОШЕНИ НЕМА СИЛЕ ИЛИ УТИЦАЈА.

СВИ ОСОБИ СУ САВРШЕНИ ДОСТОЈАЊУ ИЛИ КОРИШТЕЊУ ОВОГ МЕСТА, БЕЗ ПРОЧИТАЊА И ПРИХВАТА ОДРЕДБЕ КОРИШТЕЊА И ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ.

ПРЕГЛЕДОМ, ПОСЈЕТОМ, КОРИШЋЕЊЕМ, ТРАНСАКТИВНИМ ПЛАЋАЊИМА НА ОБЛИКУ ИЛИ ИНТЕРАКТИРАЈУ ОВУ Веб локацију КАО ПРОДАВАЧ, ПОСРЕДНИЧКИ, ДОСТУПНИ, КЛИЈЕНТ, Пружалац услуга, ИЗДАВАЧ, АДВЕРТИСЕР ИЛИ БИЛО КОЈИ ИНТЕРАКЦИЈУ ДА ЛИ ТО ВОЗАЧЕ. КОРИСТИТЕ ПОЛИТИКУ И ПОЛИТИКУ ПРИВАТНОСТИ ОВОГ САЈТА. УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ПРОМЕНЕ ОВОГ УГОВОРА ИЛИ ДОДАТНЕ ПОЛИТИКЕ КОЈЕ СЕ УКЉУЧУЈУ ИЗ РЕФЕРЕНЦЕ КОЈЕ САЈТ МОЖЕ УЧИНИТИ У ЊЕГОВОЈ РАСПОЛОЖЕНОЈ ДИСКРЕТИЈИ У БУДУЋНОСТИ.

СВИ ОСОБЕ ДО 18 ГОДИНЕ СУ ЗАВРШЕНИ ДОСТУПАК НА ОВОЈ СТРАНИЦИ. АКО СТЕ ПОД 18 ГОДИНА ГОДИНЕ, НЕВЕРОВАТНО ЈЕ ВАС ДА ПОСЈЕТИТЕ, ПРОЧИТАЈТЕ ИЛИ ИНТЕРАКУЈЕТЕ СА ОВОМ ВЕБ СТРАНИЦОМ ИЛИ ЊЕГОВИМ САДРЖАЈОМ У БИЛО КОЈЕМ НАЧИНУ. ОВАЈ ВЕБ СТРАНИЦИ ПОСЕБНО ДОЛАЗИ ДОСТОЈИ СВАКОМ ИНДИВИДУАЛНОМ КОЈИ ЈЕ ОБАВЕЖЕНО ЗАКОНОМ О ПРИВАТНОСТИ О ДЕЈАВНОСТИ ЗА ДЕЦУ (1998).

ОВАЈ СТРАНИЦИ задржава право да приступи било којој особи или погледај било који разлог. ПОД УСЛОВИМА ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ КОЈУ ПРИХВАТАЈУ КАО УВЈЕТЕ ЗА ПРЕГЛЕД, САЈТ ЈЕ ДОЗВОЉЕН НА КОЛЕКЦИЈУ И СТАВЉАЊЕ ПОДАТАКА И ИНФОРМАЦИЈА ЗА СВРСТУ ИСКЉУЧИВАЊА И ЗА МНОГО ДРУГЕ КОРИШТЕЊЕ.

УСЛОВИ УГОВОРА О КОРИШТЕЊУ МОГУ СЕ ПРОМЕНИТИ ОД ВРЕМЕНА ДО ВРЕМЕНА. ПОСЈЕТИТЕЉИ ИМАЈУ АФИФИРАТИВНУ ОБАВЕЗУ, КАО ДИО РАЗМАТРА ЗА ДОЗВОЉЕЊЕ ВИШЕ ОВОГ САЈТА, ДА СМО САСТАВЉАЛИ ЊИХОВЕ ИНФОРМИСАНЕ ПРОМЕНЕ.

СТРАНКЕ УГОВОРА О УГОВОРИМА

Посетиоци, гледаоци, корисници, претплатници, чланови, подружнице, препродавци или купци, који се овде заједнички називају „посетиоци“, стране су овог споразума. Веб локација и њени претходни власници веб локација и / или оператори су стране у овом споразуму, овде званом „Веб локација“. Посетиоци разумеју и потврђују да овај споразум превазилази и надмашује све и све споразуме посетилаца са Веб локације, укључујући, али не ограничавајући се на њих Посетиоци поседују електронске веб локације, услове коришћења, политику приватности или друге предложене законски обавезујуће уговоре који се налазе на веб локацији посетиоца.

Веб локација овим одбија све електронске споразуме за посетиоце који укључују, али нису ограничени на Услове и одредбе посетилаца. Овај споразум ће регулирати све стране. У случају спора са посетиоцем, веб локација ће бити регулисана овим споразумом и примењивим подразумеваним правилима и законима који се решавају у обавезујућој арбитражи или суду закона по избору веб локација у надлежности избора веб локација. Сви споразуми, изјаве, обећања, гаранције, акције или изјаве веб локације посетиоца или други предложени споразуми који се на било који начин разликују од услова овог споразума неће дати снагу или ефекат. Сви посетиоци, укључујући продавце, посреднике, подружнице, партнере у заједничком улагању, издаваче, оглашиваче, интернетске трговце,

КОРИШТЕЊЕ ИНФОРМАЦИЈА СА ОВЕ Веб странице

Ако нисте склопили изричит писани уговор с овом веб страницом супротно, посетиоци, гледаоци, претплатници, чланови, придружене компаније или купци немају право да користе ове податке у комерцијалном или јавном окружењу; они немају право да га емитују, копирају, чувају, штампају, продају или објављују било који део садржаја ове веб странице. Прегледом садржаја ове веб странице прихватате овај услов прегледа и прихватате да је било каква неовлашћена употреба незаконита и да може да вас подвргне грађанским или кривичним казнама. Поново, посетилац нема никакво право да користи садржај или његове делове, укључујући његове базе података, невидљиве странице, повезане странице, подложени код или друго интелектуално власништво које веб локација може садржати из било којег разлога за било какву употребу. Ништа. Посетилац пристаје на ликвидирану штету у износу од У. С. 100.000 УСД поред трошкова и стварне штете због кршења ове одредбе. Посетилац гарантује да разуме да је прихватање ове одредбе услов гледања и да гледање представља прихватање.

Власништво веб странице или право на коришћење, продавање, објављивање садржаја ове веб странице

Веб локација и њен садржај власништво су или лиценцирани од стране веб странице. За материјал који се налази на веб страници мора се претпоставити да је заштићен ауторским правима. Посетиоци немају никаква права на садржај веб локације. Употреба садржаја веб локација из било ког разлога је противзаконита уколико се то не врши експлицитним уговором или дозволом веб странице.

ХИПЕРЛИНКИНГ НА СИТЕ, ЦО-БРЕНДИНГ, “ФРАМИНГ” И РЕФЕРЕНЦИНГ СИТЕ ЗАБРАЊЕНО

Ако изричито не одобри веб локација, нико не може да из било ког разлога хипервезује ову веб локацију или њене делове (укључујући, али не ограничавајући се на, логотипове, заштитне знакове, марке или материјал заштићен ауторским правима). Надаље, није вам допуштено да се позивате на УРЛ (адресу веб локације) ове веб странице у било којем комерцијалном или некомерцијалном медију без изричитог одобрења, нити вам је дозвољено да “уоквирите” сајт. Изричито се слажете да сарађујете са Веб страницом ради уклањања или деактивације било које такве активности и одговорни сте за сву штету. Овиме се слажете са ликвидираним штетама у износу од 100 000,00 УСД плус трошкови и стварном одштетом због кршења ове одредбе.

ОДГОВОР ЗА САДРЖАЈ СИТЕ

Веб страница се одриче сваке одговорности за тачност садржаја ове веб странице. Посетиоци преузимају сав ризик гледања, читања, коришћења или ослањања на ове информације. Ако другачије нисте израдили изричит уговор који је супротно веб страници, немате право да се на било какве овде садржане информације ослањате као тачне. Веб локација не даје такву гаранцију.

Учињени су сви напори да се тачно представи овај производ и његов потенцијал. Иако је ова индустрија једна од ретких где човек може написати сопствени чек у погледу зараде, нема гаранције да ћете зарадити било какав новац користећи технике и идеје у овим материјалима. Примјери и свједочења у овим материјалима не смију се тумачити као обећање или гаранција зараде. Потенцијал зараде у потпуности зависи од особе која користи наш производ, њихових идеја и техника. Овај производ није пословна прилика и пружа само савете и обуку о оптимизацији интернета и претраживача. Ово је нови производ и систем и као такав нема историје зараде од његове употребе. НЕ ТРЧИМО АКТУЕЛНА ЗАРАДА КОРИСНИКА НАШИХ ПРОИЗВОДА КАО ИСТИ НАРЕДИ КРШЕЊЕ ТАЈНИЧКИХ КОРИСНИКА И ПОВЕРЉИВИХ ИЛИ СВОЈИНСКИХ ИНФОРМАЦИЈА. ИНФОРМАЦИЈЕ НА ОВОМ МЕСТУ НАШЕ СУ ИСКУСТВО СА ПРОИЗВОДОМ. АКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОДЕЛИТЕ СВОЈЕ ИСКУСТВО, ДОЗНИТЕ НАС.

ОДРИЦАЊЕ ОД ШТЕТЕ НА РАЗУМИЈЕВАЊУ ИЛИ СОФТВЕРУ ИЗ ИНТЕРАКЦИЈЕ СА ОВОМ САЈТОМ ИЛИ ЊЕГОВОГ САДРЖАЈА. ПОСЈЕТИТЕЉ ПРЕУЗИМА СВИ РИЗИК ВИРУСЕ, ВОРМС ИЛИ ОСТАЛИ КОРУПТИВНИ ЧИМБЕНИЦИ.

Веб локација не преузима никакву одговорност за оштећење рачунара или софтвера посетиоца или било које особе са којом посетилац накнадно комуницира због оштећења кода или података који се нехотице проследе рачунару посетиоца. Поново, посетилац прегледава и комуницира са овом веб страницом, или банере, искачуће прозоре или рекламе на њима, на сопствени ризик.

ОДГОВОРНОСТ ЗА ШТЕТУ ПРОИЗВОДЊУ ПРЕУЗИМАЊА

Посетилац преузима информације са ове веб локације на сопствени ризик. Веб локација не гарантује да преузимања не оштећују рачунарске кодове, укључујући, али не ограничавајући се на вирусе и црве.

ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Гледајући, користећи или на било који начин комуницирајући с овом веб страницом, укључујући банере, рекламе или искачуће прозоре, преузимања и као услов веб странице да се омогући његово законито гледање, посетилац се заувек одриче свих права на потраживање штете од било ког и сав опис заснован на било којем узрочном фактору који резултира могућом штетом, без обзира на то колико су грозне или опсежне, било да су физичке или емотивне, предвидљиве или непредвидиве, било да су оне личне или пословне природе.

ОБНАВЉАЊЕ

Посетилац се слаже да у случају да нанесе штету коју Веб локација треба да плати, Посетилац, као услов прегледа, обећава да ће Веб локацију обештетити свима.

ПРИЈАВЕ

Посетилац се слаже као услов прегледа да се свака комуникација између посетиоца и веб локације сматра подношењем. Све пријаве, укључујући њихове делове, графику која се налази на њима или било који садржај поднесака постаће ексклузивно власништво Веб локације и могу се користити без даљег одобрења за комерцијалну употребу без додатног разматрања било које врсте. Посетилац пристаје само да те информације преноси на Веб страницу, што жели да заувек омогући Веб локацији да користи на било који начин како то сматра прикладним. „Поднеси“ је такође одредба политике приватности.

ОБЈАВА

Без додатног обавештења било које врсте из било којег разлога, посетилац и посетилац изричито гарантују разумевање да се одустаје од права на обавештење као услов за дозволу за преглед или интеракцију са веб страницом.

СПОРОВИ

Као део разматрања које Веб локација захтева за гледање, коришћење или интеракцију са овом веб страницом, посетилац се слаже да ће користити обавезујућу арбитражу за било који захтев, спор или полемику („ЗАХТЕВАК“) било које врсте (било у уговору, одштетном поступку или на неки други начин) који произилази из ове куповине или се односи на њу са овим производом, укључујући питања за прикупљање позива, приватност и услове коришћења. У случају да је посетилац владајућа странка, посетилац ће сносити трошкове сопствених адвокатских трошкова. Веб локација задржава право да парницира Вистор покреће на суду који је у надлежности избора Веб странице.

Ни у којем случају гледалац, посетилац, члан, претплатник или купац неће имати право да изађе на суд или на пороту. Гледалац, посетилац, члан, претплатник или купац неће имати право да се укључе у предистражно откривање, осим ако је то предвиђено правилима; нећете имати право да учествујете као заступник или члан било које класе подносилаца захтева у вези са било којим захтевом који је предмет арбитраже; одлука арбитра ће бити коначна и обавезујућа са ограниченим правима на жалбу.

Странка која преовлађује надокнађује друга страна за све и све трошкове повезане са арбитражом у спору, укључујући адвокатске таксе, накнаде за наплату, истражне таксе, путне трошкове.

ЈУРИСДИКЦИЈА И МЕСТО

Ако се било која ствар у вези с овом куповином изнесе пред суд, пре или после арбитраже, гледалац, посетилац, члан, претплатник или купац пристаје да је једина и одговарајућа надлежност државе и града наведена у контактним подацима власника веба, осим ако овде није наведено другачије. У случају да се парница води на савезном суду, одговарајући суд ће бити савезни суд по избору веб локација.

Модел наплате и политика отказивања / поврата новца

Поврат новца можете затражити контактирањем корисничке подршке кликом на везу у подножју веб странице, осим ако у понуди није другачије наведено.

ВАЖЕЋИ ЗАКОН

Гледалац, посетилац, члан, претплатник или купац слаже се да ће примењиви закон који се примењује у свим случајевима бити онај који се односи на листу веб локација у нашим контактним подацима.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ

Оператора ове веб странице можете наћи на admin@healthnewstoday.info